Woning huren zonder bemiddelingskosten

Een woning huren zonder dat u bemiddelingskosten hoeft te betalen?

Ja; via WoninghurenXL vind u diverse woningen en appartementen die te huur worden aangeboden door makelaars en particuliere verhuurders waarbij u geen bemiddelingskosten hoeft te betalen. WoninghurenXL staat voor een open en vrije marktwerking waarbij het voor woningzoekende mogelijk moet zijn een woning te huren zonder bemiddelingskosten, maar met service en zekerheid!

Via de meeste verhuurportalen staat enkel woningaanbod gepresenteerd dat gehuurd kan worden via een tussenpersoon; de verhurend makelaar. Deze verhurend makelaar helpt u bij het huren van uw nieuwe woning en bezichtigd met u 1 of meerdere woningen, voert onderhandelingen met de verhuurder en stelt de huurovereenkomst voor u op. Bij het aangaan van de huurovereenkomst dient u de huursom vooruit te betalen alswel een borgsom ter hoogte van 1 a 2 keer de maandhuur. Daarnaast dienen er bemiddelingskosten betaald te worden ter hoogte van een keer de maand huur vermenigvuldig met 21% BTW. Het huren van een woning en/of appartement is bij aanvang dus niet bepaald goedkoop te noemen. Al snel dient u 4 keer de maandhuur te voldoen voordat u de sleutel van uw nieuwe woning in ontvangst kan nemen. WoninghurenXL biedt u woonruimte waarbij u geen bemiddelingskosten hoeft te voldoen en bij aanvang een flinke som geld bespaart.

Het huuraanbod dat aangeboden wordt op WoninghurenXL is uniek. Niet alleen omdat u het woningaanbod nergens anders te huur wordt aangeboden, maar omdat u huurt via WoninghurenXL zonder dat u bemiddelingskosten betaald.

Al het woningaanbod dat u vind op WoninghurenXl wordt te huur aangeboden met een Huurzeker-pakket. Hier betaald een maandelijks een kleine vergoeding voor en hiervoor ontvangt u gedurende uw gehele huurperiode service en zekerheid om onbezorgd te genieten van uw nieuwe woning

Wij werken samen met:
  • Intrum Justitita
  • PayPal
  • iDeal
  • Florint Finance
  • GGN