Studio huren in Den Haag

Ga nu snel en eenvoudig op zoek naar één van de te huur staande studio's in Den Haag. WoningHurenXL heeft een ruim aanbod aan studio's in Den Haag. De studio's zijn gelegen in het bruisende stadscentrum en de directe schilwijken. Schrijf u vandaag nog en en reageer direct op een van de beschikbare studio's! Lees meer

Uw studio huren in Den Haag

Dankzij het riante aanbod aan studio´s in Den Haag is het eenvoudiger dan ooit om uw studio te huren.  Den Haag staat natuurlijk bekend de bijzondere bezienswaardigheden, zoals het Binnenhof, Paleis Huis Ten Bosch , de Ridderzaal, Paleis Noordeind en ga zo maar door. Den Haag staat bekend om de karakteristieke gebouwen en bijzondere winkelstraatjes. In deze winkelstraten is voor ieder wat wils. U kunt in Den Haag terecht voor een gezellig dagje strand,  voor een culinaire maaltijd, en uiteraard kunt u genieten van een breed cultuuraanbod. Door u nu gratis in te schrijven via WoningHurenXL bent u slechts enkele stappen verwijderd van uw perfecte studio. Het huren van uw woonruimte is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zit u met dubbele maandlasten? Wilt u uw huidige studio in Den Haag verhuren? Ook dan kunt u bij WoningHurenXL terecht.

Wilt u meer weten betreft ons huuraanbod?

Wilt u meer weten over het huren van een studio in Den Haag, of heeft u overige vragen; wij helpen u graag verder bij onze klantenservice.

Adres Type Oppervlakte Kamers Prijs per maand
Den Haag Achterom
Den Haag
Achterom
Leuk 2-kamerappartement gelegen op de 1e etage. Indeling:Po...
Appartement57 m²2
€ 587,50
Exclusief
Wij werken samen met:
  • Intrum Justitita
  • PayPal
  • iDeal
  • Florint Finance
  • GGN