Studio huren in Breda

U huurt via WoningHurenXl snel en eenvoudig uw studio in Breda. In het studio segment vindt u op WoningHurenXL een zeer divers aanbod aan studio's. Om direct in aanmerking te komen voor één van onze studio's in Breda dient u zich eerst in te schrijven als woningzoekende. Dit doet u snel en eenvoudig door een eigen account aan te maken (inschrijving).Lees meer

WoningHurenXL biedt diverse studio´s aan in de bruisende stad Breda. Doordat WoningHurenXL over een riant huuraanbod beschikt is het nu eenvoudig om uw perfecte woonruimte te vinden. Schrijf u nu gratis in (tot 1 januari 2014) en profiteer van ons grote aanbod.

Schrijf u nu gratis en ga op zoek naar uw studio in Breda

U kunt nu uw studio eenvoudig en snel huren via WoningHurenXL. Breda behoort tot de top drie van ‘’de meeste gastvrije steden van Nederland’’. In deze bijzonder stad heerst een sfeervrol, sprankelend maar toch ook een historische sfeer. U kunt in Breda trendy winkelen, de prachtige monumenten bezoeken die ook zeker de moeite waard zijn of de Brabantse gastvrijheid proeven in de tientallen cafés, restaurantjes en terrasjes. Breda is echt eens stad waar u zich snel thuis zult voelen. Ook voor de student is deze stad uiterst geschikt door de goede scholen, en juiste voorzieningen. Huur nu direct uw studio in Breda door u gratis in te schrijven (tot 1 januari 2014) en direct op zoek te gaan. WoningHurenXL werkt niet met wachtlijsten waardoor u direct in aanmerking komt. Verder zullen de kosten voor u beperkt blijven doordat WoningHurenXL geen bemiddelingskosten in rekening brengt.

Wilt u uw huidige studio verhuren in Breda? Ook dan bent u aan het juiste adres, WoningHurenXL zet uw studio gemakkelijk online.

Meer informatie over het huren van een studio in Breda?

U kunt terecht met al uw vragen bij onze klantenservice, wij helpen u graag verder als u vragen heeft betreft het huren van een studio in Breda, of met overige vragen betreft ons huuraanbod.

Adres Type Oppervlakte Kamers Prijs per maand
Breda Vierwindenstraat
Breda
Vierwindenstraat
Per direct beschikbaar: Appartement in hartje Breda (geen be...
Appartement46 m²2
€ 868,75
Inclusief
Breda Maria Cherubinastraat
Breda
Maria Cherubinastraat
Te huur: Zeer fraai en goed onderhouden 3-kamerappartement m...
Appartement97 m²2
€ 865,25
Exclusief
Wij werken samen met:
  • Intrum Justitita
  • PayPal
  • iDeal
  • Florint Finance
  • GGN