De voordelen

Wat maakt huren via WoninghurenXL zo aantrekkelijk?

Het huren van een kamer, studio of apparement biedt voor u als woningzoekende veel voordelen. Wanneer u een gratis account aanmaakt  op WoninghurenXL heeft u toegang tot een breed en uniek aanbod dat afkomstig is van makelaars, verhuurbemiddelaars, beheermaatschappijen en particuliere verhuurders. Het huuraanbod dat op WoninghurenXL wordt aangeboden is uniek en de woningaanbieders dienen zich te houden aan onze privacy regels en gedragcodes.
Voor al ons woningaanbod gelden geen wachtlijsten ook mag de aanbiedende partij bij u geen bemiddelingskosten of administratiekosten in rekening brengen!
Het grote voordeel voor u...U kunt direct een kamer, studio of appartement huren zonder dat u voor hoge kosten komt te staan!

WoninghurenXL biedt voor u als woningzoekende nog meer voordelen. Al ons woningaanbod wordt aangeboden met een "huur zeker-pakket" Middels dit pakket geniet u als huurder van meer zekerheden dat wanneer u rechtstreeks van een particuliere verhuurder of verhuurmakelaar huurt. Met het "huur zeker-pakket" staat de aanbiedende partij in samenwerking met WoninghurenXL garant voor een aantal zaken.
Wat onder meer inbregepen kan zitten in het huurzeker-pakket is:Lees meer

- Rechtsbijstandsadvies
- Garantstelling retournering borgsom (wanneer de verhuurder ten onrechte de borg inhoudt betalen wij u deze terug)
- Inboedel- en Glasverzekering  
- Controle tekenbevoegdheid verhurende partij
- Verzorgen van juridisch correcte huurovereenkomsten

- Mediation bij geschillen 
Lees meer over het huurzeker-pakket 

Statistieken

142 woningen online
Waarvan 84 verhuurd door Florint Finance & WoningHurenXL

482 Verhuurder

414 Huurders

Wij werken samen met:
  • Intrum Justitita
  • PayPal
  • iDeal
  • Florint Finance
  • GGN